16 Temmuz 2013 Salı

Vur ve Kaç izle


vur-ve-kac-izle.jpg



Birazdan izleyeceğiniz


Vur ve Kaç izle adında ki film Aksiyon türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Dax Shepard, Kristen Bell, Kristin Chenoweth gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.0/10 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini David Palmer, Dax Shepard yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse Kaliforniya’da küçük bir kasabada yaşayan eski bir suçlu ile sevgilisinin yaşadığı aksiyon dolu hikaye. Eski banka soyguncusu kız arkadaşı olan Annie ile birlikte yaşamaktadır. Charlie kız arkadaşını Los Angeles’e götürmekte yardımcı olacaktır. Ancak peşlerinde Annie’nin eski sevgilisi tam bir baş belası adam, eski suç ortakları ve Amerikan koruma polis şefini de takarlar. Bu aksiyon dolu takipte Charlie’nin gerekirse karşısındakini vurup kaçması bile gerekicektir. Hayatlarının fırsatını yakalamak için çıktıkları yolculuk tam bir ölüm takibi haline gelmiş fantastik bir yolculuk haline gelmiştir.


Vur ve Kaç izle full izle,Vur ve Kaç izle filmini izle,Vur ve Kaç izle türkçe dublaj izle.. Vur ve Kaç izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Vur ve Kaç izle


online film izle


 


Vur ve Kaç direk izle , Vur ve Kaç filmini izle , Vur ve Kaç full izle , Vur ve Kaç hd izle , Vur ve Kaç seyret , Vur ve Kaç tek parça izle , Vur ve Kaç türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder