22 Temmuz 2013 Pazartesi

Dövüş külübü full hd izle


dovus


Kapital dünyada kendisini çok yalnız ve ezilmiş hisseden Tyler bir dövüş külübü kurar.Ünlü oyuncu Brad Pitt başröldedir.
Tyler ve Arkadaşı'nın olaylara verdikleri tepkiler paralellik kazanmaya başlar.Kurdukları klüp ise Kapital dünyada kendini önemsiz ve dışlanmış hissedenler için bir buluşma noktası olma özelliğini edinir,gün geçtikçe üye sayısı ve derinliği artar.


Birazdan izleyeceğiniz


Dövüş külübü full hd izle adında ki film Aksiyon , Suç türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 8.9 gibi bir puan almıştır. 1999 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini David Fincher yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Dövüş külübü full hd izle full izle,Dövüş külübü full hd izle filmini izle,Dövüş külübü full hd izle türkçe dublaj izle.. Dövüş külübü full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Dövüş külübü full hd izle


online film izle


 


brad pitt filmleri izle , Dövüş külübü brad pitt izle , Dövüş külübü filmini izle , Dövüş külübü full izle , Dövüş külübü seyret , Dövüş külübü tek part izle , Dövüş külübü türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder