17 Temmuz 2013 Çarşamba

Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle


amerikan.pasatasi


Filmin ekibi Michigana'ya gider. Burada buluşup eski günleri hatırlarlar. Hayat, Michelle, Jim, Heather, Oz, Kevin, Vicky, Finch, Stifler, ve Stifler’in annesinde neleri değiştirmiş ve neleri götürüp yerine koymuştur.Komik ve eğlenceli bir seri olan filmin 8.si bu film türkçe dublaj versiyonu ile karşınızda iyi seyirler.


Birazdan izleyeceğiniz


Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle adında ki film Komedi türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Alyson Hannigan, Seann William Scott, Jason Biggs, Tara Reid, Eugene Levy, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, Jennifer Coolidge, Chris Klein, Tad Hilgenbrink gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.7 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle full izle,Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle filmini izle,Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle türkçe dublaj izle.. Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Amerikan Pastası 8 Türkçe Dublaj full izle


online film izle


 


Amerikan Pastası 8 full hd izle , Amerikan Pastası 8 kesintisiz direk izle , Amerikan Pastası 8 türkçe dublaj full izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder