2 Ocak 2014 Perşembe

Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle


Rubinrot


Rubinrot ( Yakut Kırmızı ) Gwendolyn Shepherd aslında oldukça normal 16 yaşındaki bir gençtir. Kötü olan durum ailesinin çok fazla sır saklamasıdır ailenin bazı üyelerinde zaman yolculuğu geni vardır Bir gün gwen kendisini on dokuz yüzyılın sonlarında Londra’da bulur ve anlar ki bu gen kendisinde de var Yapması gereken en önemli şey ise eski gizemleri çözmektir. Yapmaması gereken ise bu süreçte aşık olmamaktır.


Birazdan izleyeceğiniz


Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle adında ki film 2013 Filmleri , Dram , Fantastik , Macera , Romantik , Türkçe Altyazı Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Kostja Ullmann , Veronica Ferres , Katharina Thalbach , Maria Ehrich , Jannis Niewöhner gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 5.9 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Felix Fuchssteiner yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle full izle,Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle filmini izle,Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle türkçe dublaj izle.. Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Rubinrot 2013 izle Rubinrot full izle


online film izle


 


online film izle , Rubinro full izle , Rubinrot Filmi Türkçe Dublaj , Rubinrot Filmi Türkçe Dublaj HD izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder