3 Ağustos 2013 Cumartesi

Gergedan mevsimi full hd izle


gergedanmevsimi


Ghobadi, 30 yıl önce ailesine öldüğü bildirildiği için, ülkeyi terk eden eşi ve çocuklarını bulmak için İstanbul’a gelen Sahel’in hikayesini geçmişi ve bugünü harmanlayarak anlatıyor.30 yıl sonra hapishaneden çıkan Şair Sahel, kendisini öldü bildiği için İstanbul’a giden karısını bulmak üzere İstanbul’a gelir. Sahel’in de, eşinin de hayatlarını alt üst eden kişinin de buluştuğu ortak nokta, “Aşk”tır.


Birazdan izleyeceğiniz


Gergedan mevsimi full hd izle adında ki film Dram , Yerli Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Monica Bellucci , Beren Saat , Yılmaz Erdoğan , Belçim Erdoğan , Caner Cindoruk gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7,4 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Bahman Ghobadi yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Gergedan mevsimi full hd izle full izle,Gergedan mevsimi full hd izle filmini izle,Gergedan mevsimi full hd izle türkçe dublaj izle.. Gergedan mevsimi full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Gergedan mevsimi full hd izle


online film izle


 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder